EMX: Een zware beenblessure voor Michael Hool.

2017_Hool_EMX

By | December 29, 2017 at 11:48 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , , , , ,

Net voor de kerstdagen ging het mis voor Michael Hool. De Limburger kwam tijdens een training op het circuit van Grevenbroich zwaar ten val en brak zijn bovenbeen. De KTM-rijder werd naar het ziekenhuis vervoert en is daar geopereerd. Het herstel zal zo’n vier maanden in beslag gaan nemen. De stukadoor zou voor Team Ecomaxx Fuels gaan uitkomen in het Europees Kampioenschap 300cc dat op 18 maart begint in Valkenswaard.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Huub Munsters

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.