EMX: Marcel Staufer groeit door naar de SX250F.

2017_Staufer_Junior

By | December 13, 2017 at 1:57 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

In 2018 maakt Marcel Staufer de overstap naar de SX250F. De Oostenrijker heeft zijn contract met KTM Austria verlengt. Staufer zal het Oostenrijks Kampioenschap combineren met de ADAC MX Masters Youngster Cup. Daarnaast staan er later in het seizoen een aantal EMX250 wedstrijden op het programma. Dit jaar kwam Staufer uit voor het Kini KTM Junior Team waarmee hij 30e werd in het EMX125. Door een blessure moest hij de laatste drie wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Pascal Haudiquert

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.