EMX: Mathys Boisrame tekent bij Team Honda SR.

2017_Boisrame_MXGP

By | December 5, 2017 at 7:47 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , ,

Na een seizoen in voor het Italiaanse Team Assomotor-Honda te hebben gereden zal Mathys Boisrame in 2018 voor een Frans team gaan uitkomen. De 18-jarige crosser heeft een contract getekend bij het Team Honda SR onderleiding van Josse Sallefranque. Het EMX250 en de Franse MX2-titel zijn de belangrijkste doelen voor het volgende seizoen. Bij Team Honda SR krijgt Boisrame de toppers Xavier Boog, Fabien Izord, Richard Fura en Thomas Dio als zijn teamgenoten. Dit jaar werd Boisrame negende in het EMX250 ondanks het missen van de eerste drie wedstrijden door blessureleed.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXGP

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.