EMX: Steven Clarke terug in het EMX250.

clarkey

By | December 3, 2017 at 8:12 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

In 2014 wist het Europees Kampioenschap 250cc te winnen voor Brian Bogers. Terwijl Bogers door groeide naar het FIM Wereld Kampioenschap MX2 ging de Brit in eerst instantie terug naar eigen land en later de USA. In 2018 keert Clarke echter terug in het EMX250 en de KNMV Dutch Masters of Motocross! Dit zal gebeuren in Nederlandse dienst namelijk bij Carglass Honda Team waar hij de teamgenoot wordt van Freek van der Vlist.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto:

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.