EMX: Thomas Sileika verlengt contract WZ Racing.

2017_Sileika_ADAC

By | December 4, 2017 at 8:08 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

Na Jeremy Sydow heeft ook Thomas Sileika zijn contract met WZ Racing verlengt. De 20-jarige crosser gaat voor het Duitse team uitkomen in het Europees Kampioenschap 250cc en de ADAC MX Masters. Dit jaar werd Sileika achter Tom Koch tweede in de ADAC Youngster Cup, in 2018 maakt hij de overstap naar de SX450F.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Michael Hoffman picture

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.