FIM: Christophe Charlier maakt de overstap naar Beta.

2017_charlier_hva

By | December 14, 2017 at 7:25 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , ,

Een verrassing in het FIM Wereld Kampioenschap Enduro waar Christophe Charlier na een seizoen Husqvarna gaat verlaten. De Fransman (26) heeft een twee jarige contract getekend bij Beta, voor het Italiaanse merk gaat hij uitkomen in de EnduroGP-klasse en het Italiaans Kampioenschap. Bij Beta, onderleiding van voormalig GP-crosser Fabrizio Dini, rijdt ook de wereld kampioen Steve Holcombe!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.