FIM: Eline Burgmans gaat weer het Wereld Kampioenschap in.

2017_Burgmans_Amersfoort

By | December 30, 2017 at 9:49 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , ,

Haar eerste seizoen in het FIM Wereld Kampioenschap MXW (2016) viel in het water. Dit jaar stond in het teken van herstellen en dat is Eline Burgmans goed gelukt want de KTM-rijdster wist het MON NK Dames te winnen. Daarbij wist ze tijdens haar gastoptreden op het TT Circuit is Assen heel goed te scoren. In 2018 staat het volledige Wereld Kampioenschap weer op het programma. Na wedstrijden in Qatar en Indonesie blijft het WK dames in 2018 gelukkig in Europa. De 17-jarige Burgmans gaat uitkomen om een R2R Store-KTM.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXFotoGina

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.