FIM: Matthias Bellino maakt overstap naar Honda.

2017_Bellino_Portugal

By | December 26, 2017 at 9:12 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , ,

Na zes jaren bij Husqvarna maakt Matthias Bellino in 2018 de overstap naar Honda. De Fransman zal voor Honda Euroboost Team gaat uitkomen in het Frans Kampioenschap Enduro. Daarnaast staan wedstrijden van het FIM Wereld Kampioenschap EnduroGP op het programma en de nieuwe World Enduro Super Series (WESS).

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.