FIM: Nancy van de Ven loopt beenblessure op in Spanje.

2017_VandeVen_Portret

By | December 26, 2017 at 7:50 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , ,

Zonder twijfel had Nancy van de Ven meer verwacht van de kerstdagen. De Zeeuwse kwam tijdens een training op eerste Kerstdag ten val toen haar machine op een gesproeide afsprong weg gleed. De Yamaha-rijder sprong van de motor maar kwam vervolgens kei hard op de grond terecht. Daarbij brak ze haard scheen- en kuitbeen. Gisterenavond is de koningin van de Nederlandse motocross dames in Spanje geopereerd. Naar verwachting is Van den Ven zo’n twee maanden uitgeschakeld, op 8 april begint het FIM Wereld Kampioenschap MXW in Arco di Trento.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.