FIM: Rui Goncalves kiest voor leven naast het WK.

2012_RuiGoncalves

By | December 31, 2017 at 10:15 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , ,

Het is nog niet officieel maar volgens ons zal Rui Goncalves in 2018 niet meer actief zijn in het FIM Wereld Kampioenschap MXGP als crosser. De 32-jarige Portugees zal voor promotor Youthstream werkzaam op het gebied van de veiligheid. Op 16-jarige leeftijd maakte Gonvalves zijn Grand Prix debuut om vervolgens zestien seizoenen op het hoogste niveau actief te zijn. In 2009 werd hij tweede in het FIM WK MX2 en in 2011 werd de in Vidago geboren crosser zesde in de MX1. In zijn carriere wist Goncalves vier GP-overwinningen te boeken waaronder de GP in Vakenswaard. Dit jaar maakte Rui Jorge Dias Goncalves deel uit van NewHolland 8biano Racing, hij werd 18e in de MXGP.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Onbekend

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.