FIM: Tim Gajser blijft nog zeker twee jaar in de MXGP.

Tim Gajser 1

By | December 13, 2017 at 3:39 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Het contract tussen Tim Gajser (21) en Team HRC loopt tot en met 2020. Er waren voor beide partijen mogelijkheden om de overstap te maken naar de USA maar dat gaat niet gebeuren. De Sloveen zal ook in 2018 en 2019 voor HRC uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MXGP. In 2018 krijgt de tweevoudige Wereld Kampioen de KNMV-rijders Brian Bogers en Calvin Vlaanderen als teamgenoten naast zich bij Gariboldi Racing.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #FVDEPhotographic

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.