Iedereen bedankt en een Happy 2018!

Happy-New-Year-2018

By | December 31, 2017 at 2:59 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , , , , , , , , , , ,

Het jaar 2017 zit er bijna op en CrossXL.nl wil via deze weg graag iedereen bedanken voor hun steun en het vertrouwen. Wij hebben CrossXL.nl gemaakt als nieuwssite, geen poes-pas met te veel geknipper, niet vol met reclame en incomplete uitslagen maar nieuws van het hoogste MX-niveau. Onze website werd dit jaar in totaal 1.743 keer ge-update! Als jij CrossXL.nl leest dan ben je op de hoogte! We wensen iedereen een hele goede jaarwisseling en een goed, succesvol en vooral gezond 2017!

Wij bedanken onze fotograven; Wilco van Dijk, Floris van den Elsen, Niek Kamper, John Oostvogels en Stefanie de Vries. Ook heel veel dank aan onze columnist Geert Gelaude en Zijspanspecialist Emil Bilars. Speciale dank gaat uit naar de adverteerders, zonder de steun van deze mensen en bedrijven is het niet mogelijk de website zo succesvol te maken.

In 2018 sluiten de deuren van ‘CrossXL’ en ga ik aan de slag bij MXMag.be waar ik mij zal richten op de verslaggeving van de KNMV Dutch Masters of Motocross, het KNMV ONK en de Jeugd. Verder zal ik het FIM WK MX2, het EMX250 en EMX300 gaan volgen net als de ADAC MX Masters, de Dakar Rally en het Amerikaanse Supercross Kampioenschap. Bezoek MXMag iedere dag en ‘Like’ onze Facebookpagina. Natuurlijk zijn wij ook te volgen via Twitter en Instagram.

Door: Steven van Kempen/KEMCO

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.