Inter: Diskwalificatie voor Yentel Martens, Fura wint.

2017_CFS_03

By | December 4, 2017 at 7:42 am | No comments | Internationale Events | Tags: , , , , , , ,

Gisteren heeft Richard Fura de derde wedstrijd van de 24MX Championnat de France des Sables (CFS) in Saint Leger de Balson gewonnen. De Honda-rijder kreeg daarbij wat steun van de wedstrijdleiding en Yentel Martens. De Belg bedacht zich iets te laat dat hij de pits in wilde en reed vervolgens 20 meter terug. Dit leverde hem een diskwalificatie op! Daymond Martens werd tweede achter Fura maar voor Nathan Watson die de vorige twee wedstrijden had weten te winnen. Camille Chapeliere kwam als vierde over de finish voor Milko Potisek.

Uitslag Saint Leger de Balson, F:
1 Richard Fura F Honda
2 Daymond Martens B Yamaha
3 Nathan Watson GB KTM
4 Camille Chapeliere F KTM
5 Milko Potisek F Yamaha
9 Axel Vandesande B Kawasaki
17 Jeffrey Dewulf B KTM
36 Raf Belmans B Suzuki
DQ Yentel Martens B Husqvarna

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: CFS

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.