KNMV: Dean Gregoire breekt zijn scheenbeen!

2017_Gregoire-Heerde

By | December 29, 2017 at 8:50 pm | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , ,

Slecht nieuws vanuit Spanje waar Dean Gregoire geblesseerd is geraakt. De Brabander kwam op het circuit van Sant Celoni ten val tijdens de voorjaarsstage. De 7-jarige crosser is in het gips gezet en moet voorlopig dus even van de motor blijven. Een zware teleurstelling voor de Team Youth Pro MX-rijder die in 2018 de overstap maakt naar de 65cc machine.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto:

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.