KNMV: Quintin Nijland breekt zijn beide bovenbenen!

2017_Nijland_Boekel

By | December 30, 2017 at 8:33 pm | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , ,

Nog meer blessureleed tijdens een trainingsstage in het buitenland. In Italie heeft Quintin Nijland, zoon van voormalig GP-rijder Arwald Nijland, zijn beide bovenbenen gebroken! De KTM-rijder die dit jaar tweede werd in het KNMV ONK 50cc zal de komende tijd moeten herstellen van deze zware blessure. Op 31 maart begint het KNMV ONK op het circuit van Oldebroek.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.