KNMV: Thonies verlengt opnieuw contract met JTX Racing.

LOEKA

By | December 4, 2017 at 10:32 pm | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , ,

In 2018 gaat Loeka Thonies voor het tiende jaar uitkomen in de kleuren van JTX Racing. De crosser uit Boekel gaat het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 125cc en de KNMV Dutch Masters of Motocross 125cc rijden. Verder staan diverse wedstrijden van het Europees kampioenschap 125cc op het programma en indien mogelijk nog ADAC MX Masters wedstrijden!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #FVDEPhotography

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.