MON: Een nieuwe datum voor de Groesbeekse Wintercross.

Wintercross2018

By | December 23, 2017 at 9:05 am | No comments | Internationale Events | Tags: , ,

In eerste instantie zou de MON Wintercross verreden worden op 25 februari. Even later kwam de KNMV motocross kalender van 2018 met op die datum de eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Gemert! De organisatie heeft deze week besloten de wedstrijd een week te verplaatsen, naar 18 februari! Zet deze afspraak dus op jou agenda, de inschrijvingen voor deze wedstrijd in Groesbeek zijn inmiddels geopend.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #onbekend

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.