PR: Kyle Chisholm met Shot Race Gear en Yamaha.

1200x1200

By | December 29, 2017 at 9:41 am | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , ,

Shot Race Gear is trots om haar samenwerking met de Amerikaan Kyle Chisholm (30) aan te kondigen. Vorig jaar werd Chisholm achtste in de SX Lites West met MotoConcepts Honda. Voor 2018 tekende de ervaren rijder uit Florida voor 51FIFTY Energy Yamaha. Chisholm, die zich zowel op 250 als 450 thuis voelt, zal in beide klassen aantreden!

Sinds zijn profdebuut in 2004 heeft Kyle Chisholm zich onderscheiden als één van de beste privé-rijders in de VS. De voormalige ‘King of Bercy’, King of Munich & Dortmund heeft voor 2018 zijn zinnen gezet op een podiumplaats in de SX Lites West.
Chisholm zal de 250 West races combineren met 450 SX wedstrijden aan de oostkust. Daarna komt ‘Chiz’ ook in de Lucas Oil Pro Motorcross uit op de Yamaha YZ450F. Howel zijn stijl prima uit verf komt in supercross heeft Kyle ook in motorcross zijn sporen verdiend. In 2010 eindigde hij zesde in de 450 eindstand en viel in Southwick net naast het eindpodium. Daarnaast heeft hij ook een MX2 titel in Canada op zijn palmares. Naast zijn kwaliteiten als rijder staat de boomlange Chisholm in de paddock bekend als een vriendelijke en populaire kerel. Kyle en zijn vrouw Britney hebben samen een dochtertje.

Kyle Chisholm: “Vorige zomer racete ik in Canada al met Shot. Het was mijn eerste keer dat ik Shot Race Gear droeg en ik vond het super vet! De pasvorm is geweldig, het ziet er goed uit en ik ben blij om met een nieuw kledingmerk te werken. Ook het contact met de mensen van Shot verloopt goed. Het is echt motiverend om voor 2018 deel uit te maken van de Shot Race Gear familie.”

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Tom Jacobs
Foto: Olivier de Vaulx

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.