SX: Musquin en Anderson zorgen voor spanning.

2017_Musquin_Geneve

By | December 2, 2017 at 10:05 am | No comments | Internationale Events | Tags: , , , , , , , , ,

De eerste avond van de Supercross in Geneve is gewonnen door Marvin Musquin. De Fransman moest in het Palexpo afrekenen met Jason Anderson. De Amerikaan weet als leider uit de eerste bocht te komen gevolgd door de KTM-rijder. Er ontstaat een mooi duel wat het publiek op de banken brengt! De Fransman neemt de leiding over en kan even wat voorsprong nemen tot hij een foutje maakt. De Husqvarna-rijder komt terug en gaat in de aanval waarna de achterblijvers in beeld komen. Musquin wint voor Anderson en Justin Brayton. Nicolas Dercourt wist de SX2-wedstrijd te winnen na een foutje van Thomas Do die tweede wordt voor de Zwitser Killian Auberson.

Uitslagen Supercross: Geneve, CH:
Vrijdag:
SX1
1 Marvin Musquin F KTM
2 Jason Anderson USA Husqvarna
3 Justin Brayton USA Honda
4 Cedric Soubeyras Suzuki
5 Thomas Ramette F Suzuki
6 Jordi Tixier F KTM
7 Xavier Boog F Honda
8 Fabien Izoird F Honda
9 Cyrille Coulon F Suzuki
10 Adrien Escoffier F Husqvarna

SX2
1 Nicolas Dercourt F Yamaha
2 Thomas Do F Honda
3 Killian Auberson CH KTM
4 Yannis Irsuti F Suzuki
5 Gaetan Le Hir F Honda

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: KTM

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.