Video: Yentel Martens bereidt zich voor op Le Touquet.

best

By | December 10, 2017 at 8:47 am | No comments | Internationale Events | Tags: , , , , ,

Via een geweldige wedstrijd vorig weekend in St-Léger de Balson, de derde ronde van het Franse strandrace kampioenschap, liet Yentel Martens zien dat hij er weer helemaal staat. Het hoofddoel van de Shot Race Gear-rijder, die wordt getraind door Joël Roelants, is op z’n best te zijn voor de Enduropale eind januari. Die mythische wedstrijd in Le Touquet is de grootste en meest bekende strandrace ter wereld. Bovenal wil Martens na zijn zware beenkwetsuur in Teutschenthal voor zichzelf bewijzen dat het beste nog moet komen! Bekijk hier de prachtige video van 393 Productions.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.